اطلاعات تماس

09155122338

آش لخشک

زمان آماده سازی

6 ساعت

سطح مهارت

معمولی

تعداد بازدید

185 نفر

توسط

سمانه ف فرهادی راد

مواد لازم

آب برای تهیه رشته به مقدار لازم

آرد برای تهیه رشته به مقدار لازم

ادویه جات به مقدار لازم

روغن سه قاشق غذاخوری

سبزی های محلی به مقدار لازم

لوبیا یک پیمانه

نخود یک پیمانه

عدس یک پیمانه

دستور پخت

نکته مهم در تهیه این آش، رشته های خانگی آن می باشد

ابتدا آب و آرد و کمی نمک را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر آماده شود

خمیر را باز می کنیم و لا به لای خمیر را آرد شده ، سپس لایه های خمیر را روی هم می گذاریم و برش می زنیم

برش های خمیر را روی طناب پهن می کنیم تا کمی سفت شده ، سپس به مواد آش اضافه می کنیم

نظرات

نام و نام خانوادگی *

شماره تماس

آدرس الکترونیک

دیدگاه شما *