اطلاعات تماس

09155122338

اشکنه ریواس

زمان آماده سازی

حدود یک ساعت

سطح مهارت

متوسط

تعداد بازدید

1180 نفر

توسط

سمانه ف فرهادی راد

مواد لازم

ریواس کوهی به میزان لازم

پیاز کوهی به میزان لازم

ادویه جات به میزان دلخواه

آب به مقدار لازم

دستور پخت

این اشکنه مخصوص فصل ریواس و پیاز می باشد

ابتدا پیازهای سبز کوهی را ریز کرده و در روغن تف می دهیم

سپس ریواس ها را، به تکه های کوچک تقسیم و به پیازها اضافه میکنیم

به مواد بالا ادویه دلخواه را اضافه کرده و مقداری آب هم اضافه می کنیم و بعد از حدود نیم ساعت اشکنه ما آماده می باشد

همچنین می توانید به ازای هر نفر یک تخم مرغ هم به اشکنه اضافه کنید و بعد از سفت شدن میل بفرمایید

نظرات

نام و نام خانوادگی *

شماره تماس

آدرس الکترونیک

دیدگاه شما *

ناشناس

20 فروردین 1399

در دستور اصلی پخت این غذا، گوشت قرمه هم یکی از مواد اصلی و لازم است.