اطلاعات تماس

09155122338

قطاب

زمان آماده سازی

6 ساعت

سطح مهارت

بالا

تعداد بازدید

40 نفر

توسط

سمانه فرهادی

مواد لازم

انواع سبزی های محلی به میزان دلخواه

مایه خمیر مقداری

آرد بسته به تعداد قطاب مورد نظر متفاوت میباشد

دستور پخت

ابتدا خمیر قطاب را که ، مخلوطی شامل آرد و مایه خمیر و کمی آب میباشد را آماده می کنیم.

سپس سبزی های محلی که شامل پاکلاغ،سینه کفتر،لاله کیپور و... میباشد را کمی با پیاز سرخ می کنیم

سپس خمیر را به قسمت های مساوی و کوچک تقسیم کرده، و سپس با وردنه پهن کرده و لای خمیرها را با کمی سبزی پر کرده و کمی آرد به اطراف آن می مالیم و به تنور میزنیم

بعد از آماده شدن قطاب، روی آن کمی روغن زرد یا کره می مالیم، که قطاب را بسیار خوشمزه تر می کند

علاوه بر قطاب سبزی، نوعی دیگر از قطاب نیز موجود می باشد که به آن قطاب مُلک گویند که مواد داخل آن متفاوت می باشد

نظرات

نام و نام خانوادگی *

شماره تماس

آدرس الکترونیک

دیدگاه شما *