اطلاعات تماس

09155122338

دستپخت های محلی

دستپخت های محلی

قطاب

نانی دو لایۀ مثلث شکل و کوچک (حدود 5 در 10 سانتی متر) ، مشابه پیراشکی با دو تفاوت عمده ، یکی محتویات درون آن است.چرا که معمولاً با سب...

زنجفيلی

در حقیقت باید زنجفيلي جزو شیرینی های ازغند دسته بندی کرد . آنرا همیشه در آستانۀ نوروز و برای سفرۀ عید می پزند . که از مخلوط کردن خمیر با ...

تفتو روغنی

نانی است مخلوط با روغن ،گرد ، نسبتاً کلفت با اندازۀ متوسط ( با قطر حدود 40 و ضخامت نیم تا یک سانتیمتر) که مانند نان معمولی ، روی آن را م...

نان نازک معمولی

نان رسمی ازغند و پرمصرف ترین نان ها ، این نان است که نازک و بزرگ (حدود 40 در 80 سانتی متر) ،که معمولاً روی آن را مخلوط پیاز و چند گیاه ...

فطیر ( فتیر )

نانی گرد ، کلفت با اندازۀ کمتر از تافتون ( با قطر حدود 25 و ضخامت دو تا سه سانتیمتر) که بدون خمیر مایه است ، زیرا از آنچه خمیر به تغار (...

سمنو

سمنو یکی از خوشمزه ترین شیرینی های، مردم ازغند میباشد.مواد اصلی سمنو جوانه گندم و آرد میباشد که معمولا قبل از عید نوروز درست میکنند.

اشکنه

غذاي پنجاه سال پيش ازغند و بعضي مواقع در زمان حال، غذای اصلی اهالی چه شام و چه نهار اشکنه ميباشد.و بعضي کشاورزان صبحانه هم اشکنه ميخور...

قلِف

نانی بسیار چرب ، پُف کرده ( مانند کیک )، گرد بسیار کلفت است . اندازۀ آن تابع ظرفی است که در آن پخته میشود . ( با قطر حدود 20 و ضخامت 7 ...

کماچ

نوعی نان فطیری است که کشاورزان وچوپانان شخصا اقدام به پختن آن میکنندکه نه جایش مهم میباشدامکان دارد روی سنگ داغ بگذارند برای پختن ودیگر ا...

تفتو جیزغَلَه یاقرمه

همان تافتون روغنی است با این تفاوت که به جای روغن از جزغاله ( دنبه ریز و یاقرمه سرخ شده گوسفند ) استفاده میشود.